O meni

Dobar dan i dobrodošli na moj blog!
Zovem se Dušanka Pivnički i učiteljica sam u OŠ „Zdravko Gložanski“ u Bečeju. U školi sam zaposlena od 1989. godine, a kako sam bila i učenik ove škole, gotovo sam ceo svoj dosadašnji vek provela u ovoj ustanovi. Na to sam veoma ponosna i školu doživljavam kao svoj dom. Završila sam Pedagošku akademiju u Novom Sadu i imala sreće da se odmah i zaposlim. Neprekidno i sa entuzijazmom radim sve ove godine, a najveći podsticaj za dalji rad su mi bivši učenici koji se iskreno obraduju kada me sretnu i kada mi kažu da su postali vredni i čestiti ljudi.

Biti učiteljica zahteva mnogo strpljenja, ljubavi i razumevanja, ali i pruža puno radosti i zadovoljstva koje samo neiskvarene dečje duše mogu da pruže. Oduvek sam znala da ću se baviti ovom profesijom i sretna sam što se ovaj moj san i ostvario. Da ponovo treba da biram, opet bih izabrala učiteljski poziv, bez obzira na nezavidan položaj prosvetnih radnika danas.

Blog sam pokrenula da bih u vreme informatičke tehnologije bila u koraku s vremenom, da neke ideje podelim sa kolegama učiteljima, da pomognem deci da lakše savladaju određene sadržaje
i da postignem bolju saradnju sa roditeljima učenika. Blog je, dakle namenjen kolegama, deci i njihovim roditeljima, kao i svim dobronamernim ljudima koji žele da učestvuju u obrazovanju svog deteta.
S poštovanjem,
Dušica.